WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET CRUZE 1.8 Flex 137PK
Bouwjaar 09.2013 - heden

Remcilinders CHEVROLET CRUZE (J300) 1.8 Flex

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor CHEVROLET CRUZE (J300) 1.8 Flex

Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET CRUZE (J300). Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Koppelingscilinder vervangen CHEVROLET

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.