WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET LACETTI 1.8 91PK
Bouwjaar 03.2005 - 12.2009

Remcilinders CHEVROLET LACETTI (J200) 1.8

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Wielremcilinder kopen voor CHEVROLET LACETTI (J200) 1.8

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Koppelingscilinder vervangen CHEVROLET LACETTI (J200)

De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAILADAAUDI. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET dealer of de onderdelen passen op uw auto. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Remcilinders bij de APK. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.