100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET MALIBU 2.0 262PK
Bouwjaar 01.2012 - 12.2015

Remcilinders CHEVROLET MALIBU (V300) 2.0

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen CHEVROLET MALIBU (V300) 2.0

De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij controleren altijd bij de CHEVROLET MALIBU (V300) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.

Wielremcilinder kopen voor CHEVROLET

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUDAIMLERCADILLACDAEWOOVAUXHALL. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.