WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET MONTE CARLO Coupé 3.8 113PK
Bouwjaar 09.1974 - 12.1977

Remcilinders CHEVROLET MONTE CARLO Coupé 3.8

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Wielremcilinder kopen voor CHEVROLET MONTE CARLO Coupé 3.8

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLTOYOTACHEVROLETLEXUSFORDSMART. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CHEVROLET MONTE CARLO Coupé past. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden.

Koppelingscilinder vervangen CHEVROLET

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.