WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHEVROLET
Gekozen auto:CHEVROLET TRAX 1.4 LPG 140PK
Bouwjaar 04.2013 - heden

Remcilinders CHEVROLET TRAX 1.4 LPG

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Koppelingscilinder vervangen CHEVROLET TRAX 1.4 LPG

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET TRAX komen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Wielremcilinder kopen voor CHEVROLET

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Remcilinders bij de APK. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden.