WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CHRYSLER
Gekozen auto:CHRYSLER LHS Sedan 3.5 211PK
Bouwjaar 11.1994 - 12.1997

Remcilinders CHRYSLER LHS Sedan 3.5

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor CHRYSLER LHS Sedan 3.5

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Rofren, ABS, ATE, Bosch, Brembo, Textar, Bendix, Jurid, Lucas en TRW Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHRYSLER LHS Sedan, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Koppelingscilinder vervangen CHRYSLER

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.