100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN BERLINGO Bestelwagen Electric 67PK
Bouwjaar 03-2014 - heden

Remcilinders CITROEN BERLINGO Bestelwagen (B9) Electric

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor CITROEN BERLINGO Bestelwagen (B9) Electric

Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof.

Koppelingscilinder vervangen CITROEN BERLINGO Bestelwagen (B9)

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Elke CITROEN heeft een eigen VIN-nummer. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPLADANISSANGMC.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Remcilinders bij de APK.