100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN DS3 Cabriolet 1.6 BlueHDi 120 120PK
Bouwjaar 07-2014 - 07-2015

Remcilinders CITROEN DS3 Cabriolet 1.6 BlueHDi 120

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Wielremcilinders achterzijde
Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN DS3 Cabriolet 1.6 BlueHDi 120 past. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.

Wielremcilinder kopen voor CITROEN DS3 Cabriolet

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan.

Koppelingscilinder vervangen CITROEN

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637