Remcilinders DACIA

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinder zelf vervangen

De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Wij controleren altijd bij de DACIA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Gietijzer komt minder veel voor als component. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Werking van een wielremcilinder

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Je kunt bij ons betalen via iDeal Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Bendix, Textar, ABS, TRW, Pagid en Rofren

Koppelingscilinder vervangen auto

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.