100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAEWOO
Gekozen auto:DAEWOO GENTRA Sedan 1.5 107PK
Bouwjaar 06.2013 - heden

Remcilinders DAEWOO GENTRA Sedan 1.5

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Koppelingsdruklagers voorzijde

Koppelingscilinder vervangen DAEWOO GENTRA Sedan 1.5

Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.

Wielremcilinder kopen voor DAEWOO GENTRA Sedan

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Elke DAEWOO heeft een eigen VIN-nummer. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.