100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAEWOO
Gekozen auto:DAEWOO REXTON 2.9 TD 120PK
Bouwjaar 04.2002 - heden

Remcilinders DAEWOO REXTON (GAB_) 2.9 TD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen DAEWOO REXTON (GAB_) 2.9 TD

De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAEWOO REXTON (GAB_) komen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Wielremcilinder kopen voor DAEWOO

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.