WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAIHATSU
Gekozen auto:DAIHATSU BOON LUMINAS 1.5 109PK
Bouwjaar 12.2008 - 02.2012

Remcilinders DAIHATSU BOON LUMINAS 1.5

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen DAIHATSU BOON LUMINAS 1.5

Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAIHATSU BOON LUMINAS komen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Wielremcilinder kopen voor DAIHATSU

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.