WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAIHATSU
Gekozen auto:DAIHATSU EXTOL Bestelwagen 1.3 86PK
Bouwjaar 01.2004 - 12.2006

Remcilinders DAIHATSU EXTOL Bestelwagen 1.3

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor DAIHATSU EXTOL Bestelwagen 1.3

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Elke DAIHATSU EXTOL Bestelwagen heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOROVERVOLVOSSANGYONG.

Koppelingscilinder vervangen DAIHATSU

De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Remcilinders bij de APK. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld.