WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DODGE
Gekozen auto:DODGE CHALLENGER Coupé 6.4 492PK
Bouwjaar 09.2014 - heden

Remcilinders DODGE CHALLENGER Coupé 6.4

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen DODGE CHALLENGER Coupé 6.4

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.

Wielremcilinder kopen voor DODGE CHALLENGER Coupé

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DODGE. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Hoofdremcilinder zelf monteren

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENSMARTMINIFIAT. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.