100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DODGE
Gekozen auto:DODGE RAM 1500 Extended Cab Pickup 5.7 396PK
Bouwjaar 09-2008 - 12-2010

Remcilinders DODGE RAM 1500 Extended Cab Pickup 5.7

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor DODGE RAM 1500 Extended Cab Pickup 5.7

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij controleren altijd bij de DODGE RAM 1500 Extended Cab Pickup dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Brembo, Bendix, Lucas, Bosch, Textar, Rofren, ATE, Pagid en Zimmermann

Koppelingscilinder vervangen DODGE

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.