100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DODGE
Gekozen auto:DODGE RAM 1500 Extended Cab Pickup 5.7 4WD 396PK
Bouwjaar 09.2008 - 12.2010

Remcilinders DODGE RAM 1500 Extended Cab Pickup 5.7 4WD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor DODGE RAM 1500 Extended Cab Pickup 5.7 4WD

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DODGE RAM 1500 Extended Cab Pickup komen. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Koppelingscilinder vervangen DODGE

Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.