WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT 500L 1.4 LPG 120PK
Bouwjaar 02.2014 - heden

Remcilinders FIAT 500L (351_, 352_) 1.4 LPG

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Wielremcilinder kopen voor FIAT 500L (351_, 352_) 1.4 LPG

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder.

Koppelingscilinder vervangen FIAT 500L (351_, 352_)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FIAT past. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEJAGUARNISSANLAMBORGHINILOTUS. Remcilinders bij de APK. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.