100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT 500X 1.4 140PK
Bouwjaar 09-2014 - heden

Remcilinders FIAT 500X (334_) 1.4

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen FIAT 500X (334_) 1.4

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof.

Wielremcilinder kopen voor FIAT 500X (334_)

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Remcilinders bij de APK.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Elke FIAT heeft een eigen VIN-nummer.