100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT 500X 2.0 D Multijet 4x4 136PK
Bouwjaar 09.2014 - heden

Remcilinders FIAT 500X (334_) 2.0 D Multijet 4x4

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Wielremcilinder kopen voor FIAT 500X (334_) 2.0 D Multijet 4x4

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIPONTIACNISSANAUDILAMBORGHINILEXUS. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Koppelingscilinder vervangen FIAT 500X (334_)

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden.