WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT PANDA 0.9 60PK
Bouwjaar 12.2013 - heden

Remcilinders FIAT PANDA (312_, 319_) 0.9

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Wielremcilinders achterzijde
Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Wielremcilinder kopen voor FIAT PANDA (312_, 319_) 0.9

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Koppelingscilinder vervangen FIAT PANDA (312_, 319_)

Remcilinders bij de APK. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FIAT. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden.