100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT PUNTO 1.2 67PK
Bouwjaar 02-2014 - heden

Remcilinders FIAT PUNTO (199_) 1.2

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Wielremcilinders achterzijde
Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.

Wielremcilinder kopen voor FIAT PUNTO (199_) 1.2

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FIAT PUNTO (199_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koppelingscilinder vervangen FIAT

Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.