WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FIESTA VI Van 1.6 ST 182PK
Bouwjaar 03.2013 - heden

Remcilinders FORD FIESTA VI Van 1.6 ST

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde
Koppelingsdruklagers voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Wielremcilinder kopen voor FORD FIESTA VI Van 1.6 ST

Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Je kunt bij ons betalen via MisterCash, AfterPay, iDeal en overboeking Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD FIESTA VI Van komen. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.

Koppelingscilinder vervangen FORD

De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.