100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FOCUS III Sedan 1.5 TDCi 120PK
Bouwjaar 11-2014 - heden

Remcilinders FORD FOCUS III Sedan 1.5 TDCi

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen FORD FOCUS III Sedan 1.5 TDCi

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Bendix, Pagid, Zimmermann, ABS, ATE, Jurid en Rofren Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACVW VOLKSWAGENFORDLINCOLN. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Hoofdremcilinder zelf monteren

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij controleren altijd bij de FORD FOCUS III Sedan dealer of de onderdelen passen op uw auto. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Wielremcilinder kopen voor FORD

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan.