100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD KUGA II 2.5 170PK
Bouwjaar 09.2013 - heden

Remcilinders FORD KUGA II (DM2) 2.5

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor FORD KUGA II (DM2) 2.5

De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Koppelingscilinder vervangen FORD KUGA II (DM2)

De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLCHRYSLERPEUGEOTBUICKSSANGYONG. Remcilinders bij de APK. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.