WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD MONDEO I 2.0 i 16V 4x4 136PK
Bouwjaar 04.1993 - 08.1996

Remcilinders FORD MONDEO I (GBP) 2.0 i 16V 4x4

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen FORD MONDEO I (GBP) 2.0 i 16V 4x4

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSBMWHYUNDAIOPELPORSCHEVW VOLKSWAGEN. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Wielremcilinder kopen voor FORD MONDEO I (GBP)

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD komen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.