WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD MONDEO V Hatchback 1.5 EcoBoost 160PK
Bouwjaar 09.2014 - heden

Remcilinders FORD MONDEO V Hatchback (CE) 1.5 EcoBoost

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Koppelingsdruklagers voorzijde

Koppelingscilinder vervangen FORD MONDEO V Hatchback (CE) 1.5 EcoBoost

De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD MONDEO V Hatchback (CE) komen. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder.

Wielremcilinder kopen voor FORD

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.