100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD MONDEO V Hatchback 1.6 TDCi 115PK
Bouwjaar 09.2014 - heden

Remcilinders FORD MONDEO V Hatchback (CE) 1.6 TDCi

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Koppelingsdruklagers voorzijde

Koppelingscilinder vervangen FORD MONDEO V Hatchback (CE) 1.6 TDCi

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo en TRW Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD MONDEO V Hatchback (CE). Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIJAGUARROVERINFINITI.

Wielremcilinder kopen voor FORD

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.