WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD MONDEO V Hatchback 2.0 TDCi 150PK
Bouwjaar 09.2014 - heden

Remcilinders FORD MONDEO V Hatchback (CE) 2.0 TDCi

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Koppelingsdruklagers voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Wij controleren altijd bij de FORD MONDEO V Hatchback (CE) 2.0 TDCi dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Remcilinders bij de APK.

Wielremcilinder kopen voor FORD MONDEO V Hatchback (CE)

Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Lucas, Rofren, Zimmermann, Pagid, TRW, Bendix, Bosch, ATE, Textar en Brembo Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHINFINITIBMWLANCIAAUDI. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Koppelingscilinder vervangen FORD

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden.