100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD MONDEO V Sedan 2.5 177PK
Bouwjaar 09.2013 - heden

Remcilinders FORD MONDEO V Sedan (CD) 2.5

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen FORD MONDEO V Sedan (CD) 2.5

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD MONDEO V Sedan (CD) past. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Wielremcilinder kopen voor FORD

Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.