100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD RANGER 2.5 i 166PK
Bouwjaar 11-2011 - heden

Remcilinders FORD RANGER (TKE) 2.5 i

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen FORD RANGER (TKE) 2.5 i

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOSUZUKICHRYSLERDODGELADA. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck.

Wielremcilinder kopen voor FORD RANGER (TKE)

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Remcilinders bij de APK. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe rubberdelen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld.