WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA ACCORD IV Coupé 2.2 126PK
Bouwjaar 09.1989 - 12.1993

Remcilinders HONDA ACCORD IV Coupé (CB, CC) 2.2

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOJAGUARBEDFORDDAEWOOSAABAUDI.

Wielremcilinder kopen voor HONDA ACCORD IV Coupé (CB, CC) 2.2

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Koppelingscilinder vervangen HONDA ACCORD IV Coupé (CB, CC)

De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.