100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA CITY Sedan 1.5 Hybrid 110PK
Bouwjaar 12-2014 - heden

Remcilinders HONDA CITY Sedan (GM4, GM5, GM6, GM9) 1.5 Hybrid

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen HONDA CITY Sedan (GM4, GM5, GM6, GM9) 1.5 Hybrid

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Remcilinders bij de APK. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Wielremcilinder kopen voor HONDA CITY Sedan (GM4, GM5, GM6, GM9)

Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Elke HONDA heeft een eigen VIN-nummer. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.