WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA CIVIC IX Sedan 1.8 141PK
Bouwjaar 09.2011 - heden

Remcilinders HONDA CIVIC IX Sedan (FB) 1.8

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor HONDA CIVIC IX Sedan (FB) 1.8

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De juiste remcilinders voor uw auto vindt u gemakkelijk bij AutoOnderdelenExpert.nl door onze kentekencheck. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENCITROENLANCIACADILLAC.

Koppelingscilinder vervangen HONDA CIVIC IX Sedan (FB)

Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Remcilinders bij de APK. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA komen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Bendix, Lucas, Brembo, TRW, Rofren, Pagid, Zimmermann en ABS Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.