WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA CRX III 1.5 103PK
Bouwjaar 08.1993 - 12.1995

Remcilinders HONDA CRX III (EH, EG) 1.5

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor HONDA CRX III (EH, EG) 1.5

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HONDA CRX III (EH, EG).

Koppelingscilinder vervangen HONDA

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKCADILLACBMWSKODA. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.