100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA FREED I 1.5 4WD 118PK
Bouwjaar 10-2010 - 08-2016

Remcilinders HONDA FREED I (GB3, GB4, GP3) 1.5 4WD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.

Wielremcilinder kopen voor HONDA FREED I (GB3, GB4, GP3) 1.5 4WD

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELCHEVROLETTOYOTAMGPLYMOUTHLINCOLN. Remcilinders bij de APK.

Koppelingscilinder vervangen HONDA FREED I (GB3, GB4, GP3)

De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Elke HONDA heeft een eigen VIN-nummer.