100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA FREED I 1.5 99PK
Bouwjaar 10-2011 - 08-2016

Remcilinders HONDA FREED I (GB3, GB4, GP3) 1.5

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Wij controleren altijd bij de HONDA FREED I (GB3, GB4, GP3) 1.5 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOPEUGEOTAUDIROVERFERRARI.

Koppelingscilinder vervangen HONDA FREED I (GB3, GB4, GP3)

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Wielremcilinder kopen voor HONDA

Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.