WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA ODYSSEY 2.4 i-VTEC 4WD 175PK
Bouwjaar 12.2013 - heden

Remcilinders HONDA ODYSSEY (RC1, RC2, RC4) 2.4 i-VTEC 4WD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor HONDA ODYSSEY (RC1, RC2, RC4) 2.4 i-VTEC 4WD

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen.

Koppelingscilinder vervangen HONDA ODYSSEY (RC1, RC2, RC4)

Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HONDA. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.