100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HONDA
Gekozen auto:HONDA ODYSSEY 2.4 i-VTEC 4WD 190PK
Bouwjaar 12.2013 - heden

Remcilinders HONDA ODYSSEY (RC1, RC2, RC4) 2.4 i-VTEC 4WD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Koppelingscilinder vervangen HONDA ODYSSEY (RC1, RC2, RC4) 2.4 i-VTEC 4WD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Remcilinders bij de APK. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.

Wielremcilinder kopen voor HONDA ODYSSEY (RC1, RC2, RC4)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDLOTUSHONDA. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof.