WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI GENESIS 3.0 GDI 4WD 249PK
Bouwjaar 06.2014 - heden

Remcilinders HYUNDAI GENESIS (DH) 3.0 GDI 4WD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor HYUNDAI GENESIS (DH) 3.0 GDI 4WD

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HYUNDAI GENESIS (DH). De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Koppelingscilinder vervangen HYUNDAI

Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Remcilinders bij de APK. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.