100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI GRAND SANTA FÉ 3.3 Vierwielaandrijving 271PK
Bouwjaar 02.2014 - heden

Remcilinders HYUNDAI GRAND SANTA FÉ 3.3 Vierwielaandrijving

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor HYUNDAI GRAND SANTA FÉ 3.3 Vierwielaandrijving

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI GRAND SANTA FÉ komen. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOVW VOLKSWAGENHONDAPONTIACIVECOMG. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Koppelingscilinder vervangen HYUNDAI

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Een wielremcilinder is te koop vanaf 10 euro. Een hoofdremcilinder kan wat prijziger zijn, net als een remkrachtverdeler, maar deze onderdelen hoeven haast nooit vervangen te worden.