WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI H-1 Travel 2.5 CRDi 140PK
Bouwjaar 02.2008 - heden

Remcilinders HYUNDAI H-1 Travel (TQ) 2.5 CRDi

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Wielremcilinders achterzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Elke HYUNDAI H-1 Travel (TQ) 2.5 CRDi heeft een eigen VIN-nummer. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Wielremcilinder kopen voor HYUNDAI H-1 Travel (TQ)

Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen.

Koppelingscilinder vervangen HYUNDAI

De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Remcilinders bij de APK. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.