WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI i20 1.1 CRDi 75PK
Bouwjaar 11.2014 - heden

Remcilinders HYUNDAI i20 (GB, IB) 1.1 CRDi

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Wielremcilinders achterzijde
Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig.

Koppelingscilinder vervangen HYUNDAI i20 (GB, IB) 1.1 CRDi

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODACHRYSLERRENAULTMG. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Wielremcilinder kopen voor HYUNDAI i20 (GB, IB)

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Elke HYUNDAI heeft een eigen VIN-nummer.