100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI i20 1.2 75PK
Bouwjaar 11-2014 - heden

Remcilinders HYUNDAI i20 (GB, IB) 1.2

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITILINCOLNLADA.

Koppelingscilinder vervangen HYUNDAI i20 (GB, IB) 1.2

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Wielremcilinder kopen voor HYUNDAI i20 (GB, IB)

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.