WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI i20 1.4 CRDi 90PK
Bouwjaar 11.2014 - heden

Remcilinders HYUNDAI i20 (GB, IB) 1.4 CRDi

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Wielremcilinders achterzijde
Hoofdremcilinders voorzijde

Wielremcilinder kopen voor HYUNDAI i20 (GB, IB) 1.4 CRDi

De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Remcilinders bij de APK. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Koppelingscilinder vervangen HYUNDAI i20 (GB, IB)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENSAABMERCEDES-BENZINFINITISUZUKI. Elke HYUNDAI heeft een eigen VIN-nummer. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Lucas, Bosch, Jurid en Textar De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden.