100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI i30 Stationwagen 1.4 101PK
Bouwjaar 01.2015 - heden

Remcilinders HYUNDAI i30 Stationwagen (GD) 1.4

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen HYUNDAI i30 Stationwagen (GD) 1.4

Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Wielremcilinder kopen voor HYUNDAI i30 Stationwagen (GD)

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Elke HYUNDAI heeft een eigen VIN-nummer. De werking is bij alle cilinders hetzelfde. Een pedaal bedient de onderdelen en deze onderdelen bedienen dan weer andere dingen. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.