WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI i30 Stationwagen 1.6 CRDi 136PK
Bouwjaar 01.2015 - heden

Remcilinders HYUNDAI i30 Stationwagen (GD) 1.6 CRDi

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Koppelingscilinder vervangen HYUNDAI i30 Stationwagen (GD) 1.6 CRDi

Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HYUNDAI i30 Stationwagen (GD).

Hoofdremcilinder zelf monteren

De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden gevuld met remvloeistof. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Wielremcilinder kopen voor HYUNDAI

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIFERRARIMITSUBISHI. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.