100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI i40 CW 2.0 166PK
Bouwjaar 03-2012 - heden

Remcilinders HYUNDAI i40 CW (VF) 2.0

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor HYUNDAI i40 CW (VF) 2.0

Vervangen is vaak noodzakelijk maar niet erg prijzig. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme en nieuwe rubberdelen. Elke HYUNDAI i40 CW (VF) heeft een eigen VIN-nummer. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.

Koppelingscilinder vervangen HYUNDAI

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Gietijzer komt minder vaak voor als component. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.