WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI ix35 2.4 GDi 4WD 185PK
Bouwjaar 01.2013 - heden

Remcilinders HYUNDAI ix35 (LM, EL, ELH) 2.4 GDi 4WD

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Wielremcilinder kopen voor HYUNDAI ix35 (LM, EL, ELH) 2.4 GDi 4WD

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De remvloeistof moet wel elke 2 jaar ververst worden zodat het hele remsysteem door wordt gespoeld. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Elke HYUNDAI ix35 (LM, EL, ELH) heeft een eigen VIN-nummer. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Koppelingscilinder vervangen HYUNDAI

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder.