WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI ix35 FCEV 72PK
Bouwjaar 10.2012 - heden

Remcilinders HYUNDAI ix35 (LM, EL, ELH) FCEV

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Hoofdremcilinder zelf monteren

Er wordt gekeken naar de werking en naar lekkage, aangezien deze onderdelen bestaan uit remvloeistof. Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. Remcilinders bij de APK. Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen.

Wielremcilinder kopen voor HYUNDAI ix35 (LM, EL, ELH) FCEV

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HYUNDAI ix35 (LM, EL, ELH). Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEPLYMOUTHJEEPHONDA. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee.

Koppelingscilinder vervangen HYUNDAI

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme en nieuwe rubberdelen. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden. Dankzij onze extra check zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste onderdeel ontvangt.