WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: HYUNDAI
Gekozen auto:HYUNDAI SANTA FÉ I 2.7 4x4 175PK
Bouwjaar 09.2002 - 12.2004

Remcilinders HYUNDAI SANTA FÉ I (SM) 2.7 4x4

Wielremcilinders, hoofdremcilinders en koppelingcilinders vallen allemaal onder remcilinders. Alle worden deze gevuld en bediend via remvloeistof. Alle cilinders hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder zorgt voor druk tussen het rempedaal en de wielremcilinders en de remklauwen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling. Ook deze worden gevuld met remvloeistof.

Hoofdremcilinders voorzijde

Hoofdremcilinder zelf monteren

Koppelingcilinders vallen buiten de APK-eisen. Deze brengen geen veiligheidsrisico met zich mee. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wielremcilinders kunnen nog wel eens lekken. Zo kan er remverschil of te weinig remvermogen ontstaan. De cilinders dragen bij aan de veiligheid van uw auto. Tijdens de APK worden ze nagekeken.

Wielremcilinder kopen voor HYUNDAI SANTA FÉ I (SM) 2.7 4x4

Je kunt bij ons betalen via overboeking, PayPal, AfterPay en iDeal Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen. Deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is op zich een eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u genoeg remvloeistof bij de hand hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HYUNDAI SANTA FÉ I (SM), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koppelingscilinder vervangen HYUNDAI

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De cilinders zitten doorgaans niet heel vastgeroest en kunnen makkelijk gedemonteerd worden.